ЕЛСА ХОТЕЛ

Добредојдовте во Елса Хотел во срцето на Скопје!

Лоциран на пешачката зона во главниот центар на Скопје, Елса Хотел е на само неколку чекори одалечен од плоштадот Македонија и шопинг-центарот во Скопје, како и историските знаменитости на градот и музеите, владините и културните институции.

За Нас
НАШИТЕ СОБИ

СОБИ

СОБИ

Коментари од гости

РЕЗЕРВИРАЈ

КОНТАКТ