Третмани во Соба

СПА третмани

Би сакале да имате третман во соба?

Доколку сакате да резервирате третман во соба, ве молиме контактирајте ја рецепцијата. Ние ќе ве информираме за цените и достапноста на услугите. Контакт деталите можете да ги најдете во Контакт табот.