Контактирајте нè

Луј Пастер 21,
1000, Скопје, Северна Македонија.
Работно време 00:00 - 24:00
Понеделник - Недела

Фиксен телефон. +389 2 3120549
Мобилен телефон. +389 70 280007
Е-мејл. [email protected]

Пратете порака

За било какви информации, Ве молиме контактирајте нè преку долу наведената форма.