** Цените може да се променат без претходна најава. Ве молиме контактирајте не на [email protected] или посетете го https://vipservice.mk/ за да ја направите вашата резервација.

Превоз од/до Аеродром Скопје

Стандардни цени за Аеродром Скопје: