Провери достапност

Како да направите резервација?

 За да направите резервација, Ве молиме следете ги чекорите на самиот сајт. Треба да изберете категорија на соба, политика на плаќање, број на гости и број на ноќевања. 

доколку имате препреки при резервирање на соба, контактирајте нè на [email protected]

~Елса Хотел

Поддршка при резервација

Адреса
Луј Пастер 21, 1000 Скопје, Македонија.
Телефон

Мобилен Телефон
Е-мејл