Салон

Салонот во Елса Хотел е елегантен простор, дизајниран да обезбеди атмосфера на удобност и луксуз. Салон е флексибилен простор за настани кој може да се прилагоди на вашите специфични потреби за да создаде незаборавни настани. Флексибилниот простор може да се намести како простор за состаноци, коктел забави, аудиториум сала или интервју распоред. Заедно со супериорна услуга, можете да очекувате незаборавно искуство што влијае на удобноста, практичноста и расположението на гостите.

Побарај понуда