Добредојдовте во Елса Хотел во срцето на Скопје!

Лоциран на пешачката зона во главниот центар на Скопје, Елса Хотел е на само неколку чекори одалечен од плоштадот Македонија и шопинг-центарот во Скопје, како и историските знаменитости на градот и музеите, владините и културните институции. Елса Хотел е идеално место за бизнис гости и туристи. Ние им нудиме на нашите гости комплетно опремени соби со сите потребни додадтоци и бесплатен Wi-Fi пристап со висока брзина.
365дена отворени
24часа достапна рецепција